finders habitat

 

 

 

finders habitat er et familieforetagende. Det hele startede med design og produktion af Filigrantræet.

Herefter er der kommet flere produkter til bl.a funghi svampe, cutcut, bordskåner, finerpynt og filigrantræ mini. Der er hele tiden nye projekter i støbeskeen...

finders habitat er et lille kig ind i familien Finds hjem. Her kan man kan se, hvordan vi har sammensat farver og materialer, som vi sætter stor pris på. Dette kan måske inspirere andre eller inspirere til det helt modsatte. Nogle af de ting vi omgiver os med, har vi valgt at sælge på finders habitat. Dette er lige fra træ, skind til puder og glas.

Vi elsker naturen og dens sarte farver, hvilket kommer til udtryk i vores farvevalg i hjemmet. Vi nyder at sammensatte materialer, som gør ens hjem hyggeligt og rart at opholde sig i.

I vores hjem handler det om, at vi er i harmoni med hinanden og med de ting, vi omgiver os med hver dag. Vores hjem skal have nærhed, være uformelt, lidt rodet og ordentlig på samme tid. I finders habitats sortiment er vores egne produkter, vi selv har designet, men bestemt også fra andre nye upcoming designere.

Vores sortiment i kelimpuder er fra Brandts indoor, der er et kunststykke i sig selv.

Der vil hele tiden være nye produkter at finde i finders habitat. Vi er meget inspireret af Østens mystik kontra minimalismen i Skandinavien. Vi tager på rejser hele familien og hvis vi finder et smukt produkt, der passer ind i vores bolig, tager vi det med hjem. Derfor er vores varesortiment ikke stort og der vil ofte ikke være så mange varer af samme slags.

Alle produkter er personligt udvalgt.

Velkommen til finders habitat