Info

HANDELSBETINGELSER

Velkommen til Findershabitat. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på Findershabitat

FRAGT OG LEVERINGSTID

Findershabitat sender pakker med GLS, Post Danmark eller fragtmand. Ved forsendelser uden for Danmark beregnes fragt individuelt. 

Varerne sendes fortrinsvis med GLS. Mindre pakker sender vi som brev.

Vi forsøger altid at vælge den bedste transportør til at levere din ordre hurtigt og vigtigst af alt fejlfrit. Du skal dog være opmærksom på at du ikke altid kan forvente dag til dag levering. Leveringen tager op til 2 til 5 hverdage, hvis dine varer er på lager. 

Fragt 39,00 DKr.

Køber du for mere end DKK 600 sender vi dine varer fragtfrit i Danmark.

Du kan også vælge af afhente fragtfrit i vores Showroom på Egå havvej 10 8250 Egå

 

FORTRYSELSESRET 
/ RETURRET

Findershabitat yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet til din konto.

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde plomberinger. Dette vil eksempelvis gøre sig gældende ved sæber, cremer og andre hudplejeprodukter samt te i forseglet emballage.

Du kan informere os på info@findershabitat.dk 

 

TILBAGEBETALING

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket i original emballage, så vi kan gensælge den. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. 

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 30 dage efter, du har fortrudt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

BEMÆRK:


Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi 

- du reelt har taget varen i brug, 

- den eller originalemballagen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, 

- du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

- du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

 

VARER KAN RETUNERES TIL:


Findershabitat

Egå Havvej 10

8250 Egåå

 

BETALING  
På Findershabitat.dk kan du betale via:

Pay pal

Alle priser på  er inkl. moms.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager.

 

TOLD OG MOMS

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.

Bestiller du udenfor et EU-land vil told og moms blive opkrævet lokalt.

 

 

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.